Springa till Öresund?

Jag var ute och sprang idag igen. Åkte till Hellasgården där det bland annat finns ett 5km löpspår. Tyckte att det skulle vara kul att se hur snabbt jag egentligen springer genom att springa det. Men så blev det ju inte…

Jag började med att springa fel, sprang tills jag kom till Älta, då drog jag in i ett bostadsområde där jag visste att det gick en gångväg till Skarpnäck ifrån. Sprang in på den snöiga vägen, stötte på flera ställen där vägen delade sig men jag höll till höger hela tiden för det kändes rätt.

Efter en del springande så såg jag röda symboler på träden, lite senare så gick den vägen ihop med en annan och plötsligt fanns det gula symboler. Då hade jag äntligen hamnat rätt. Och där var det inte kul, branta backar och mycket snö.

Men jag klarade det i alla fall, kom tillbaka till min startpunkt. Klockan stannade på 31 minuter och med tanke på att jag verkar ha sprungit utanför 5km sträckan så får jag anses vara jäkligt nöjd med det. Har för övrigt aldrig sprungit så länge.

Öresund då? Jo jag fick reda på vad det var för pengar idag. Låg ett sånt där vitt brev som brukar innehålla tråkiga papper innanför dörren när jag kom hem. Det visade sig att de 42,50:- jag fått var utdelning för Öresund aktier. Hade jag ingen aning om att jag hade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *