Lite bilder från resan

Sitter i AC-rummet som också kallas kontoret och svettas. Måste vara något fel med ac:n för kallt är det inte. Efter ett par dagars drickande och löst planerande så har vi idag haft lite seriösare möte om ansvarsfördelning med mera. Jag fick hand om IT och ekonomi-avdelningen.

Har tagit och laddat upp några bilder från min resa hit. Hittas på denna underligt formaterade sida: Resa till Gili Meno i denna post och på Picasa Web.

Jag måste se över hur jag lättast kan visa bilder i en WordPress blogg. Just nu laddar jag upp bilderna till Picassa och använder en plugin som skapar album av dem men tycker aldrig den fungerat riktigt bra. Ska prova att lägga bilder på Flickr och testa någon plugin för det istället.

Ja, jag fick nu inaktivera ovan nämnda plugin då plötsligt alla album dök upp som poster i bloggen, vilket betydde att denna post hamnade långt bak. Provar att skippa den helt och istället använda Picasas inbaknings-funktion.

4 reaktioner till “Lite bilder från resan”

 1. Nu har listan kommit. Grattis Marcus till val av flygbolag:

  Flygmatens topplista

  1 Turkish Airlines
  2 Singapore Airlines
  3 Etihad
  4 Aer Lingus
  5 Emirates
  6 Cathay Pacific
  7 KLM
  8 Qantas
  9 Aeroflot
  10 Air France
  11 Iberia
  12 SAS

 2. Bilder på rummet kommer, har tagit några nu.

  Kul med matlistan. Hur uppdaterad är den? SAS var inget kul alls, eller ja, fick ju inget nu när jag åkte, som Ryanair.

 3. Flygmatens topplista publicerades 2011-12-12 sä maten är färsk. Vi flög nyligen med Corendon Airlines (Turkiskt bolag) och maten där hade inte platsat på Topp-100-listan. – Allt var slut utom Snabbnudlar eller Pulversoppa. Vi fick nöja oss med en burk Chips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *