Stockholm Marathon 2014

Jag kommer springa Stockholm Marathon 2014. Tillsammans med Aman har jag tränat sedan i höstas mot det här loppet. Vi tränade med ett program för en sluttid på 3:45 timmar men det gick bra och det verkade som om 3:30 skulle vara möjligt. För ca 2 månader sen fick jag dessvärre ont i vänster knä och har knappt kunnat springa. Istället har jag kört alternativ träning och försökt bygga upp styrkan i knät.

Nu har jag dock testat att springa några gånger och det har gått så bra att jag tänker start i loppet, och faktiskt har ett hopp om att komma i mål. Jag har varit tvungen att sänka tempot kraftigt till 5:40 min/km vilket skulle resultera i en sluttid på ungefär 4 timmar. Nu när jag är ute och springer så får jag fortfarande problem med knät efter några km men det har inte börjat göra särskilt ont och det har återhämtat sig några dagar efter rundorna. Som längst har jag sprungit 28 km vilket är 2/3 av marathon distansen.

Följ mig

Marathon.se

På Stockholm Marathons egen hemsida ska det gå att se när jag passerar kontrollpunkter längs banan. Lägg till mig som en favorit för att lätt följa.

Startlista

Mitt startnummer: 5105

Startgrupp: D

Starttid: 12:00

Beräknad målgång: 16:00

Runkeeper

Jag kommer också ta med mig en telefon med Runkeeper som konstant skall rapportera vart jag är. För att det skall fungera bäst bör man ha och vara inloggad på ett Runkeeper konto. Kartan ska dyka upp på följande adresser:

runkeeper.com/user/gotling

facebook.com/gotling

twitter.com/gotling

En kommentar till “Stockholm Marathon 2014”

  1. Grymt att du ställer upp efter diverse problem men knät! men imorgon kör vi järnet och firar med bubbel vid målgång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *